Hoidot

Anneli Malaska, dipl.vyöhyketerapeutti
gsm 044-5599008, anneli.malaska@gmail.com

Hoitopaikka Pur-klinikka, Hakaniemi – Vetehisenkuja 4 A, Helsinki

HALUATKO ANTAA HOITOLAHJAKORTIN ?
Lataa tästä PDF -lahjakortti  jonka tulostat ja täytät itse, ohjeiden mukaan.

Elämänkaarihoito kestää noin 2 tuntia. Aluksi kartoitetaan keskustelevan haastattelun avulla lähtötilanne mitä hoidetaan, elämänkaarella toistuneet tapahtumat ja mitä ne kertovat tässä hetkessä. Joka hoitokerralla tehdään koko kehon vyöhykerata-hieronta. Hoidon jälkeen voidaan käyttää tarvittaessa kehomagneetteja jotka jatkavat hoidon vaikutusta.

Vyöhykeratahieronta kestää noin 1–1.5 tuntia. Lapsia hoidetaan 30-60 min, iäkkäitten henkilöiden hoitoaika on noin 1 tunti.

Miksi me hakeudumme hoitoon ?

Vastaanotolle tullessamme meillä on jo olemassa kaikenlaisia kokemuksia, saavutuksia ja onnistumista. Jotain mitä haluta ja hakea, vaikka ei osaisikaan siihen vielä tarttua. Jokainen on päässyt oman elämänvoimansa varassa siihen hetkeen asti, jolloin astuu ensimmäistä kertaa Hoitohuoneen ovesta sisälle. Hoidon tarkoitus on avata sinulle se, mitä et vielä osaa tietoisesti hakea. Tarkoitus on herättää sinussa kyky omaehtoiseen, eheään elämään.

Elämä on pohjimmillaan tunnekontakti, ja tunne on sosiaalinen asia jota on mahdoton kohdata ja työstää yksinään, tyhjiössä. Tunnetietoisuuden heräämiseen tarvitaan turvallista kontaktia ja oman tunnetilan peilausta. Siinä voin kulkea sinun mukanasi, auttaa sinua tunnistamaan ja tiedostamaan ja kohtaamaan itseäsi, aidosti. Yhdessä voimme löytää sinussa uinuvan aitouden siemenen, hakea sille sopivat kasvuolosuhteet eli luomaan sille oikean tunneympäristön, jossa se pääsee versomaan ja kukoistamaan.

Viime kädessä, ihminen on itse se joka eheyttää itsensä ja hoitaa itsensä terveeksi. Hoidon tarkoitus on tuottaa vapaus hoitajista ja hoidoista. Siinä tarkoituksessa, toimin kanssakulkijana sinun matkallasi, sen aikaa kuin tarvitset.

Mitä elämä on ?

Yksi vaikeimpia asioita on hyväksyä, miten elämä on.

Ihmisinä me teemme elämää vaikeammaksi kuin mitä sen tarvitsisi olla. Miten? Takertumalla odotuksiin siitä miten elämän pitäisi olla jotain muuta kuin millaisena se tässä hetkessä eteen aukeaa.

Onko mahdollista hyväksyä, että vaikka elämä ei aina tuota
odotusten mukaisesti rahaa, tunnustusta – tai edes työtä…
… se on silti elämää, joka on tarkoitus kohdata ja tarkoitus elää ?

Miten minusta tuli vyöhyketerapeutti ?

Arkipäivääni olivat pitkään poskiontelo- ja keuhkoputken-tulehdusten kierre, useampi keuhkonkuume ja viimein astma, samaan aikaan ongelmia selän kanssa, jonka ennuste ei myöskään ollut lupaava. Jatkuvien lääkekuurien tilalle lähdin etsimään vaihtoehtoa ja silloin tutustuin Moderniin- ja Psykologiseen vyöhyketerapiaan. Kun viimein suostuin hoidoissa kohtaamaan kiellettyjä tunnetilojani, alkoi paranemisprosessikin ja samalla vapautui energiaa elämiseen tässä hetkessä. Ensimmäisen hoitoni sain 1993.

Tässä hetkessä eläminen on välillä haasteellista, mutta enää en tarvitse sairautta käsittääkseni että paha olo on sisälläni ja vaatii ainoastaan huomioni. Parikymmentä vuotta business-maailmassa vaihtui vuonna 2003 hoitotyöhön. Kouluttauduin työn ohessa Luontaislääketieteen Instituutissa Kaironissa Dipl.vyöhyketerapeutiksi.

Toisen diplomityöni Kaironille tein sotaperimästä. Sota jatkuu kohtaamattomina tunnetiloina meissä sotilaitten, sotaorpojen tai yleensä sen ajan eläneiden perimän kantajissa.

Anneli Malaska, dipl.vyöhyketerapeutti
* Tunnetilojen luova käyttö…